Weet jij al waar je naartoe op vakantie wil?

De lente breekt bijna aan en de temperaturen lopen op. Reden genoeg om alvast weer na te gaan denken over de zomervakantie. Want waar wil je dit jaar naartoe? En van wat voor type vakantie houd je precies? Ben je iemand die het liefst eropuit gaat, of geef je de voorkeur aan hele dagen bakken in de zon? Voor ieder wat wils natuurlijk en alleen maar leuk om hier over na te denken! 

In deze blog nemen we je mee in de manier waarop wij onze vakantie boeken en welke afwegingen we hierbij maken. Dit geeft je mogelijk houvast voor het boeken van je eigen zomervakantie. Lees je met ons mee?

Je vakantie online boeken

De afgelopen jaren is het online boeken van een (zomer)vakantie heel gewoon geworden. Waar mensen vroeger altijd naar het reisbureau gingen voor het boeken van een vakantie zie je tegenwoordig dat dit vooral nog wordt gedaan voor het boeken van verre reizen met een vol programma. In zo'n geval zou ik er ook zeker de voorkeur aan geven om alles fysiek met iemand op een rijtje te zetten. Maar wanneer je een zonvakantie boekt naar een zonnige locatie voor een weekje, dan kan dit tegenwoordig ook gewoon heel gemakkelijk online. Zelf boek ik vaak via Bebsy.nl Deze reiswebsite heeft een ontzettend leuk en breed aanbod vakanties voor iedereen. 

Bepaal waar je naartoe wil en wat je wil doen en zien

Hierboven staat het eigenlijk al: bepaal eerst waar je heen wil. Kies je dit jaar voor Italië, Portugal of Spanje? Of ga je liever naar een land in Zuid-Oost Europa zoals Kroatië? Tegenwoordig is ook dat een heel populair land om naartoe te gaan.

Op de website van Bebsy staan vele reizen en reisbestemmingen weergegeven. Je kunt hier heel gemakkelijk filteren op vluchthaven, vertrekdatum, reisduur, reisgezelschap en nog veel meer. Ga je voor een leuke stedentrip? Of vind je het leuker om er wat langer tussenuit te gaan? Ook hierop kun je gemakkelijk filteren en daardoor jouw ideale vakantie selecteren. 

Op de website van Bebsy vind je daarnaast veel leuke blogs over verschillende bestemmingen. Zo kun je daar ontdekken wat je echt leuk vindt en waar je de reis naartoe wil gaan maken. Lees tips van voorgangers, maak een lijstje met bestemmingen en activiteiten die je niet mag missen en boek jouw reis! Ik krijg alweer helemaal zin in de aankomende zonvakantie, jij ook? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *