Maak een kinderkamer helemaal af met muurstickers

Het inrichten van een kinderkamer is niet iets wat je snel snel tussendoor even doet. Nee, je wil je kinderen het beste geven en een mooie kamer maakt uiteraard deel uit van dat plan. Makkelijker gezegd dan gedaan, denk je dan misschien? Nee hoor, tal van leuke oplossingen zijn beschikbaar om van iedere kinderkamer net die kinderkamer te maken waar je kindje zo dol op is. Heb je al eens aan de mogelijkheid van muurstickers gedacht? Hiermee geef je in een mum van tijd de kinderkamer een aantrekkelijke look. Je kan er zeker van zijn dat je kindje niet meer van die leuke kinderkamer weg te krijgen is.

Een schattige meisjeskamer?

Veel meisjes dromen van die typische schattige kinderkamer met veel roze kleurtjes, glittertjes, hartjes en lieve figuurtjes. En jij kan je kleine meid haar droom zomaar in vervulling laten gaan. Naast een prinsessenbed en tal van leuke decoratiespulletjes kun je ook heel makkelijk de muren afwerken in dezelfde stijl. Is het geen leuk idee om samen met je kleine meid op zoek te gaan naar de mooiste muurstickers die haar kamertje helemaal af maken? Het wordt vast en zeker nog moeilijk kiezen. 

Een stoere jongenskamer?

Voor die kleine jongen mag de kinderkamer vast wel een stoer en cool uitzicht hebben. En ook hier heb je keuze te over als het om de afwerking gaat. Met een muursticker kinderkamer geef je jouw kleine man zo de kamer waar hij al zo lang van droomt. Muurstickers met auto's bijvoorbeeld zijn helemaal in of wat dacht je van een jungle thema? Niets is te gek, zo lang je kleine vriend maar heerlijke avonturen kan beleven in zijn eigen kamertje en heerlijk kan wegdromen bij het zien van al die mooie figuren.

Een kinderkamer in wintersportstijl

Natuurlijk kunnen we op deze website niet om toffe ideeën heen waarmee je de kinderkamer een sfeervol winters thema meegeeft. Wat dacht je van een grote muursticker van een besneeuwde bergtop, of een combinatie van stickers van een sneeuwpop, sneeuwvlokken en andere winterse tafereeltjes? Zeker als je kind dol is op wintersport is dat een super leuk idee. 

Met muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos

Of je nu wil kiezen voor een super schattige kamer, een avontuurlijke kamer, een stoere kamer of een oase van rust, met muurstickers creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Is je kindje de stickers beu of is het tijd voor een nieuw thema? Dan kies je toch gewoon nieuwe exemplaren uit!

Aanbrengen en verwijderen ging nog nooit zo makkelijk

Niets zo makkelijk als het aanbrengen van muurstickers om de kinderkamer een leuk extra accent te geven. Het is echt veel makkelijker dan je denkt. Je maakt het stuk van de muur waarop de sticker moet komen schoon, maakt een stukje van de sticker los en gaat met een rakeltje over de rest van de sticker terwijl je het draagpapier wegtrekt om deze netjes op de muur aan te brengen. Meer is het heus niet!
Wil je kindje een ander thema in zijn of haar kamertje, dan kun je de muurstickers heel eenvoudig terug van de muur halen. Kleine tip als de stickers niet meteen goed loskomen: gebruik even een haardroger en het verwijderen wordt kinderspel.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *